Välkommen till

Fenix The Green

Home / Träning & hälsa

Träning & hälsa

Kost och träningsrådgivning

Om man vill ha hjälp med att nå ett visst mål med sin träning eller om man vill komma igång för att hitta formen och må bättre, så hjälper Fenix the Green mer än gärna till. Vi kommer fram till ett passande upplägg för just dig, sen har du en ständig piska eller morot som påminner dig och ser till att målet blir uppnått inom rätt avsatt tid. Du får en verkligt dedikerad coach till din hjälp.

Sandaler

Det bästa sättet att springa på, eller om man vill vara bekväm när man går ut på promenad, eller helt enkelt för att de är både sköna och coola, så är Lunasandalerna grejen. Köp via Fenix the Green så kommer jag ut, inom rimligt avstånd och låter dig testa ett par och få lite snabba tips på hur man finjusterar dem och sen springer på bästa sätt.

Kettlebells

Vill du träna kettlebells? Högeffektiv träning som ger både styrka, smidighet och uthållighet. Samla ihop en liten grupp på mellan 5-15 personer så kommer jag och mina klot ut och kör ett träningspass med er. Vill man boka upp gruppen på en säsong med 10-kort går det också bra. Funkar bra som lunchträning där vi klämmer in 30 min träning (med tanke på effektiviteten i kettlebells kan det räknas som 60-90 min annan träning). Vill man sen dessutom köpa med sig ett klot hem så kan man göra det, förutsatt att man lärt sig grunderna hos Fenix the Green, vi vill inte att någon lattjar med kettlebells hemma utan att veta vad man gör.

Kosttillskott

Innan man ska träna behöver man energi. Efter man har tränat behöver man mer energi och även protein för att bygga upp sig igen. Mellan träningspassen måste man se till att man får i sig rätt mängd bra näringsämnen för att både bygga upp kroppen på ett bra och långsiktigt sätt, men även för att hålla sig frisk så man kan träna mer. Fenix the Green har testat runt en hel del bland olika kosttillskott och funnit att ForeverLivings produktserie är outstanding i kvalitet och smak. Köp dina kosttillskott här.